Thorsø er en landsby beliggende midt imellem Aarhus, Viborg, Silkeborg og Randers. Byen har cirka 1800 indbyggere og er en del af Favrskov Kommune.

Thorsø og omegn har mange interessante og spændende butikker og mad steder, som er værd at besøge, hvis man kommer til byen.

I Thorsø har vi 2 steder som tilbyder bestilling af mad, Pizza Aladdin og den ny åbnede grill bar, Thorsø Grill. Begge steder tilbyder levering og afhentning af mad, med deres forskellige specialiteter.

Pizza Aladdin menukort

Thorsø Grill menukort

Thorsø by har en folkeskole fra 0.-9. klasse, og byen har også en almindelig børnehave og en naturbørnehave. 

Af frtidstilbud kan nævnes en rideskole, idrætshal med diverse indendørs tilbud og en idrætsforening med udendørs aktiviteter. Ligeledes har byen et udendørs svømmebassin med spa og sauna.   

I 2020 er den gamle Thorsø Pavillon ved at blive genopbygget/renoveret ved hjælp af frivillige lokale kræfter samt donationer. Pavillonen fungerer som et forsamlingshus til udlejning, og der tilbydes også diverse arrangementer som "Stegt flæsk for mænd", banko spil, juleudstillinger med mere.

Thorsø har et mindre udvalg af butikker - blandt andet Meny, XL-Byg, Kaffekommoden, Blomsterværkstedet, Vindstyrke 12, Klippoteket. 

Thorsø Map